Omruilen en Bedenktijd

BEDENKTIJD

Is uw kat toch niet zo blij met de aankoop? Dan kan u de items terugsturen binnen de 14 dagen. Graag wel in originele staat en verpakking. We kunnen geen bestelde producten uit ons gamma die gebruiksporen bevatten van de kat omwille van hygienische reden accepteren als retour. Dus bekijk het product gerust zoals u in de winkel zou doen. Twijfelt u nog? Neem voor alle zekerheid even contact met ons op.

TERUGSTUREN

Het kan gebeuren dat je pakje wordt geleverd op een manier dat je vanop kilometers ver kan zien dat er wat mis is.
Het is niet de bedoeling dat Minou of Felix een half kapot speeltje krijgt als cadeau.

Mocht dit het geval zijn, dan dient u eerst onze klantendienst te contacteren.

Let op, retourneren is niet altijd gratis, dus contacteer ons altijd eerst vooraleer u iets terug wenst te sturen.
Ons retouradres: Tabby Tijger/Flyingfrenzy Winkel, Heidestraat 3, B2950 Kapellen (BE)

TERUGBETALING

Gezien onze producten vervaardigd worden op een natuurlijk proces en dit volgens de normen van de Convention on the Conservation of European Wildlife and Natural Habitats (1982) en de Wildlife and Countryside Act (1981), kan het gebeuren dat het teruggestuurd product niet vervangen kan worden.
Op dat ogenblik ontvangt u van ons een email met daarin de keuze of u een gelijkaardig product wenst of een terugbetaling van het teruggestuurd product.

Indien u verkiest om het bedrag terug te laten betalen, dan zorgen wij ervoor dat het bedrag binnen de 14 dagen terug naar uw rekening wordt overgeschreven. Verzendingskosten worden nooit vergoed. Mocht u alsnog na de periode van 14 dagen het bedrag nog niet ontvangen hebben, dan raden wij aan om contact op te nemen met uw bank. In sommige gevallen kan de termijn van bank tot bank verschillen.


Van het ogenblik dat de termijn te lang is, dan raden wij aan om contact op te nemen via klantendiens(at)tabbytijger.be


PROMOTIE ITEMS

Jammergenoeg worden enkel poducten terugbetaald die aangekocht zijn aan het regulier tarief. Producten die in promotie gekocht zijn of in een promotionele bundel aangeboden zijn of deel uitmaken van een wedstrijd, worden niet vergoed.