Garantievoorwaarden

Ongeveer 98% van de speeltjes van Tabby Tijger zijn met de hand gemaakt, met uitzondering van alle producten in de food-afdeling natuurlijk. En ondanks we een heel strenge kwaliteitscontrole toepassen kan het toch zijn dat er misschien eens een veertje of een lintje los laat tijdens het spelen. Vergeet niet dat katten enorm kunnen op gaan in het spel en daardoor de speeltjes aanzien als een prooi. Controleer daarom bij het uitpakken van de speeltjes of alles goed vast zit VOOR dat je start met spelen.

Gezien de aard van de speeltjes kunnen we enkel garantievoorwaarden laten toepassen op de kattenhengels.


Garantietermijn op kattenhengels

De Tabby Tijger garantievoorwaarden geldt voor de gebreken aan kattenhengels als gevolg van materiaal-, constructie- en/of fabricagefouten. Deze worden door ons  kosteloos vervangen, zulks vanzelfsprekend na beoordeling door onze klantendienst.
We vragen meestal een foto van het defecte hengel opdat we een beter beeld hebben wat er fout is.

De garantietermijn begint op de dag van aankoop en kan alleen worden verleend na overlegging van het aankoopbewijs van de hengel of de confirmatie email die werd gestuurd na de aankoop ervan. Op het aankoopbewijs/confirmatie email moet de aankoopdatum en de naam van de dealer zijn vermeld. De garantie wordt verleend in het land van aankoop en in overeenstemming met de plaatselijk geldende wetgeving.

Wil je aanspraak maken op garantie, neem dan contact op met onze klantendienst  (vergeet geen foto van de product toe te voegen) mét foto en we nemen verder contact met je op.

We raden je aan om de hengel te registreren op onze website. Op die manier krijg je volledige support en service op het doorbuigen of stuk gaan van de hengel en/of koordje. Registratie kan via deze link.

Wanneer vervalt de garantie?

Tabby tijger garantie vervalt indien er aan de hengel ondeugdelijke wijzigingen of reparaties zijn aangebracht of wanneer het product anders dan voor normaal gebruik is aangewend. Ook als we merken dat het duidelijk is dat katten de hengel hebben bewerkt (bijtsporen, enz...).

Verzendingskost

De kosten van de verzendingskost zit niet mee vervat in onze garantievoorwaarden. Evenals items die zonder overleg worden geretourneerd, worden niet voor onze rekening genomen.